Днес е : Неделя, 28 Май 2023

„Дунав 2010“ очаква нови попълнения за първа тренировка точно след 2 седмици

Публикация 11 Jan, 2012 / akcent.bg

В Тервел ще обновяват стадиона си с европейски средства


   Точно 2 седмици остават до първото занимание на футболния „Дунав 2010“ за 2012 година. „Първата тренировка е предвидена за 25 декември. След това ще имаме близо 40 дни до началото на пролетния дял от първенството на Североизточната „В“ група. За това време мисля, че ще успеем да се подготвим както трябва. Очакваме нови попълнения, но за момента ще спестим подробностите, защото все още доуреждаме някои детайли. Не сме спрели да работим сериозно по организацията в клуба и селекцията и по празниците, но предпочитаме да оставим новините за по-късен етап“, съобщи за „Бряг“ членът на клубната управа Явор Кирилов. Той добави, че вече са готови и новите календари за 2012 година. „Има календари с всички отбори – мъжкия, ветераните и детските гарнитури“, заяви Кирилов.

 

.

       Докато в „Дунав 2010“ към момента цари сравнително спокойствие и затишие откъм новини в един от съперниците на „драконите“ в Североизточната „В“ група не е съвсем така.  

  По информация на football24.bg Община Тервел ще кандидатства за обновяване на местния Градски стадион. Съоръжението към момента има само една трибуна от едната страна, а в останалата част около игрището има стръмни поляни, обрасли с храсти. Президентът на „Септември“, който през пролетта стигна до бараж за промоция във втория ешалон, Георги Костов е потвърдил новината пред футболния сайт, като е заявил, че клубът му не би имал проблеми в „Б“ група, след като е победил „Дунав 2010“ и „Шумен 2010“. Въпреки твърденията му, че „Септември“ е обепечен финансово обаче се очаква седем футболисти да напуснат петия във временното класиране на Североизточната „В“ група, след като това вече стори треньорът Радослав Вардаров, който бе в основата на успехите на отбора през последните 2 години. Именно „Септември“ ще бъде съперник на „Дунав 2010“ в първия кръг на пролетния дял от шампионата на третия ешалон, като „драконите“ ще преследват задължителна победа в Русе, след загубата с 1:2 в Тервел на есен.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама