Днес е : Сряда, 12 Август 2020

Дентална клиника „Миланов”, Русе с приз за най-мащабно реализирани инвестиции

Публикация 17 Nov, 2018 / Сергей Пенов

Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 20018 и статуетката „Адмира“ е д-р Павел Панов, „Панов Дентал“, София

    Деветото издание на конкурса "Дентален мениджър на годината - "Адмира" приключи.

    Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 20018 и статуетката „Адмира“
е д-р Павел Панов, „Панов Дентал“, София

     Церемонията се проведе в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти и др. в х-л „Маринела“, София, на 16 ноември т.г.
    Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника” получи Дентален център„Ем Дент, Шумен“ и „Майл Смайл”, Бургас, д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор, Израел.
     С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет” бе отличена дентална практика „Д-р Обрешкова”, Бургас, д-р Иванка Обрешкова.
     Бяха раздадени и много специални награди, две от които с особена стойност – първата - на д-р Валентин Павлов. Д-р Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците в България за големите му заслуги съсловната организация на зъботехниците да стане законово призната.
     И втората – на д-р Иванка Обрешкова - за „Дентален мениджър и зъболекар - пример за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж!”
    Новината от това издание на конкурса е, че той вече не е национален – прекрачи границите на България. Аудиторията приветства с „Добре дошли“ д-р Боривойе Чирич, Сърбия и д-р Йоав Мазор, Израел.

    За първи път в историята на надпреварата всеки номиниран получи и индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие“. Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов (и двамата - част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство и управление, които работят от 12 години с управители и са с множество международни признания), в партньорство с АДМБ като принос към развитието на денталния мениджмънт в България.

    Останалите награди - „Българска дентална клиника с европейски измерения“ – носител Дентална клиника „Диамант Дент”, д-р Николай Николов, Пловдив.
„Ключът към успеха“ - специалната награда от името на АДМБ, стана притежание на д-р Иво Цветков, AVI Dent, Пловдив.
„Дентален мениджмънт с отдаденост и сърце“ бе присъдена на д-р Веселка Христамян, Пловдив.
„Дентална практика с ясен фокус и визия за бъдещето“ получи Дентална клиника „MG Dental clinic”, София, д-р Мариан Грънчев. „Дентална клиника с най-мащабно реализирани инвестиции“ стана притежание на Дентална клиника „Миланов”, Русе, д-р Красимир Миланов.
   Най-зъболекарската награда - „Фамилната дентална практика – традициите раждат бъдещето“, отиде при д-р Боривойе Чирич, Пирот, Сърбия.
   Носител на наградата за „Екипен дентален мениджмънт” е екипът от д-р Александър Милушев, „ADM dental care studio” и Димитър Шереметски, „Шереметски-Дентал-СМТЛˮ.
   Специален гост на събитието бе д-р Анелия Хохвартер, в чиято Национална дарителска кампания „Локомат за България“ АДМБ се включи.
   Организатор на конкурса и на деветото му издание е Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ).
Конкурсът се провежда по идея на „Стоматологичен свят“.

    Носител на голямото отличие за 2017 година бе клиника "Света Аполония", СМТЛ Арт дентал- Вартан Вартанян спечели наградата в раздела Мениджър на зъботехническа лаборатория, д-р Кинова се прибира със специални отличия.

С голямата награда „Дентален мениджър на годината“ и статуетката „Адмира“ през 2016 г  бе отличена д-р Мария Сапункьова, мениджър на дентална клиника „Дукови“, Русе.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама