Днес е : Сряда, 31 Май 2023

Полицията в Русе е задържала 36-годишен мъж за убийството на 37-годишния си братовчед, при битов скандал в с. Сваленик /обновена/

Публикация 03 Nov, 2018 / Румен НИКОЛАЕВ

Убиецът хванал на "калъп" жена си и братовчед си голи у тях, съпругата го зарязала и оставила децата си при него

 

  Снимка: Фейсбук

   Тази нощ в 22:23 часа чрез тел. 112 в РУ – Две могили е постъпил сигнал за намерен мъртъв мъж на адрес в с. Сваленик. На място веднага е изпратен полицейски екип от районното управление, който е установил трупа на 37-годишен местен жител. Местопроизшествието е било запазено от полицията,  предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия за изясняване на случая. Извършен е оглед на адреса от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе. В хода на първоначалната работа са събрани данни, че става въпрос за убийство, след битов скандал. Последвала е светкавична реакция от полицаите и много скоро, още тази нощ, в селото е задържан 36-годишен мъж.

   Случаят е документиран и докладван в Окръжна прокуратура – Русе, като в ОДМВР – Русе е образувано досъдебно производство.

   На 36-годишният е наложена мярка задържане по реда на ЗМВР за срок до 24 часа.

   Работата на разследващите продължава под ръководството на прокурор.

   По информация на хора от селото М. К. 37 години работел като пазач в местна фирма. Преди месец, прибирайки се от нощна смяна, заварил у дома си братовчед си и жена си голи в кревата. Тогава той ги снима, а снимките на невярната съпруга и на палавия братовчед качил във фейсбук. В къщата се търкаляли бутилки с алкохол, а през това време и двете им деца са били в къщата. Жената работи в детската градина в селото.

   Тя веднага го напуснала и заживяла с вече убития мъж, като оставила децата при баща им. Пак по неофициална информация, той не работел и бил познат на полицията. През това време измамения съпруг подготвял документи за развод.

  Не е ясно защо снощи е решил, но отишъл в дома, където жена му вече се установила и започнал да я бие. След като се показал и новия и полов партньор, боят се прехвърлил върху него. Но явно агресията е била по-силна, отколкото любовчията е успял да понесе.

 

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама