Днес е : Събота, 19 Септември 2020

Бившият свекър на Виктория очаква доживотен затвор за Северин Красимиров

Публикация 18 Oct, 2018 / akcent.bg

   Журналистът от bTV Венелина Григорова пътува на един полет заедно с обвиняемия за жестокото убийството на  Виктория Северин Красимиров. В студиото тя разказа, че полетът е бил съвсем обикновен, граждански. Северин е придружаван от български полицаи, качен е на най-задната седалка и през цялото време е бил добре охраняван, завързан с белезници.

   На него е имало и други българи, но полицаите не са позволили на никой да снима. По думите ѝ на летището у нас отново е имало специално разделение, за да може той да слезе от самолета. Кола на съдебна охрана го е очаквала и конвоирала до ареста. Според нея той е изглеждал спокоен, нищо по реакциите му не е издавало притеснение. На Северин ще му бъдат повдигнати две обвинения – за изнасилване и за убийство по особено жесток начин. Ще му бъде направена и психиатрична експертиза, както и следствен експеримент, ако той позволи.

    Бившият свекър на Виктория Румен Максимов коментира, че са обсъждани два варианта за транспортирането на Северин, като единият е бил да бъде доведен тази нощ или да бъде докаран непосредствено преди заседанието, за задържането му под стража. Той обясни, че очакват най-тежкото наказание – доживотен затвор.

   Според него напрежението, което се създаде миналата седмица в ромската махала в Русе, е било излишно и препоръча хората да се фокусират върху правенето на добри неща, за да има все по-малко лоши новини.

   Очаквайте тази неделя в „bTV Репортерите” съвместния разказ на журналистите Венелина Григорова, Росен Цветков и Кана Рачева за разследването на жестокото убийство на Виктория Маринова

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама