Днес е : Събота, 24 Юли 2021

Повече от 1000 русенци за 10 години получиха танцова култура и ценно приятелство в салса клуб Фламинго

Публикация 14 Oct, 2018 / текст и снимки- Румен НИКОЛАЕВ

Петя и Ангел с латино танците за 10 години дадоха шанс за 15 бебета да намерят своите родители в залата

Снимки: 1,2,3,4,5

  Духът на латино танците и приятелството завладя снощи пълната зала „ЕВропа” в Доходното здание. Повече от 200 настоящи и бивши участници в различните групи на Петя Иванова и Ангел Филиповски се радваха на топлото посрещане и възможността да покажат наученото във Фламинго почти до зори.

  Гости на запомнящата се с много настроение, танци и емоции  годишнина бяха представители на салса клубове от Плоещ и Букурещ- Румъния, София, Плевен, Шумен, Варна, Пловдив,  Стара Загора, Велико Търново.

  Обстановката, която със сигурност е отнела доста време на рожденниците, впечатли и накара участниците в купона да се почувстват малко или много звезди на червения килим.

   В групите, които в момента са пет, може да се видят хора от всякакви професии- лекари, адвокати, шивачки, строителни работници, разказва пред Акцент. БГ Ангел Филиповски. И не е много словоохотлив, защото в същия момент е пак в залата.

  Със сигурност някакви танцови умения всеки може да добие за около половин година, смята един от тримата създатели на марката Фламинго. При нас идват хора, които искат да се научат да танцуват, както и за социални контакти. Това за краткотрайни връзки по-скоро е мит, а дори и да се случва, е изключително рядко. А създадени в залата връзки за 10 години се увенчаха с 15 бебета, изрази задоволството си Филиповски.

  И пак няма време за много романтика и красиви истории, защото тече сериозна подготовка за най-големия салса фестивал, който ще се проведе след две седмици в Боровец.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама