Днес е : Понеделник, 5 Юни 2023

Позор! Срам и отврат залива нета. Клошари убиват не само с оръжие…

Публикация 07 Oct, 2018 / Румен НИКОЛАЕВ

Позиция

   Този път цялата тази помия, която вече плува навсякъде, ме задавя….

   Лека пръст на една красива жена, която, за огромно мое съжаление, имаше възможността да бере плодовете на своята красота… И го прави до момента /ще се радвам времето да ме опровергае/, в който от едно красиво момиче се превърна в бизнес дама и разследваща журналистка….

   Позволявам си да събера кураж и да напиша тия редове, защото познавах тази хубава жена като ученичка, на която преподавах. И след това по причина на ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА си работа се срещахме в различни моменти.

  Просто тя хареса и избра да бъде майка на детето на един за мен читав човек, който и даде хоризонти, непознати за нея….

   Ще ми се да вярвам, че това няма да бъде причина за грозната и и незаслужена смърт. Ще ми се да бъде нещо подобно на епизод от „Американска трагедия” на Тиодор Драйзър” /не винаги, както е писал Йовков, красотата спасява света/.

  Пяната на помията дойде от майната си, дето един измислен човечец, захранван с полуистини, се взе за новия, Ботев, вероятно. Плюейки всичко и всекиго, въпреки че имаше емигрантски протест в Русе, където го нямаше.

  Срам ме е че пиша и за него, но поне тези, които го „информират”,  да го правят по истински.

   Жалко за т.е „коментаторите” на това грозно престъпно, ужасяващо бих казал престъпление. Срам ме е от хората, които работят в неща, наречени медии /в които журналисти няма/, но произвеждат в нета „новини”, крадейки нагло интелектуална собственост.

   Срам ме е от недоучените от мен и всичко останали колеги учители, на които сме дали дипломите, само защото повелята на времето го е изисквала /да не останем без работа/. И какво- останахме без нация.  Слепци с очи на Ботев оживяха в парламента , в медиите, …. навсякъде.

   Крадливи „колеги” продават нарочно подхвърлена от мен информация / но вярна/  в националните медии и гордо се натрапват скромните имена.

   Каквото и да направи полицията, каквото и да стане ясно за убиеца и за подбудите му…

   Вероятно ще се забрани да се бяга по Кейовата стена вместо да се окоси тревата в съседство.. Вероятно десетките охранителни фирми, имитиращи такава дейност, ще се окажат в законова /нефинансова/ възможност да следят спокойствието на бягащи, разхождащи се и каращи велосипеди русенци по трасе, за което не са трошени за тази цел пари и не е рязана лента.

   Бога ми, разпадаме се. Прогонихме с действие или бездействие половин България. Само някой да не се опита да политиканства. Това е един непрестанен процес, в който вече 30 години се унищожава нацията и държавата. Умните, можещите и онези, които нямат кой знае колко, вече е напусната не Майката, а Мащехата България….

  Дано Вики отиде на по-добро място. Дано няма фалшиви мишки, които и сега да обикалят и да търсят обществено признание на това ужасно нещастие.

   Дано някой, поне един са спре, да помисли не толкова кой и защо /че май може и да се окаже от Психодиспансера, както вече има и съмнения/, а какво е човешкият живот и дали го заслужаване…

                                                               Амин!

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама