Днес е : Сряда, 31 Май 2023

Водеща в ТВН е намерена мъртва след брутално убийство

Публикация 07 Oct, 2018 / akcent.bg

Злокобно съобщение е било публикувано на Фейсбук страницата на русенката Виктория Маринова в деня, в който тя е била убита

  Полицията в Русе разследва жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова – административен директор и водеща в русенската телевизия TVN.

  По неофициална информация убийството е било придружено с изнасилване и жесток побой.

   Сигналът за престъплението е бил подаден във Второ РПУ в града вчера около 14:20 часа.

   Според източници на Нова телевизия тялото е открито в събота в труднодостъпен район. Намерено е в храсти, близо до река Дунав. Разпознаването на жертвата е станало късно снощи.

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на Маринова.

Злокобно съобщение е било публикувано на Фейсбук страницата на русенската бизнесдама Виктория Маринова в деня, в който тя е била убита. Авторът му е мъж с профил без снимка и допълнителна информация. На 2 октомври – 4 дни преди убийството, Маринова е публикувала своя снимка от годишната среща на Националното сдружение на общините. Красивата телевизионна директорка веднага привлича симпатиите, особено на мъжете, като един от тях коментира ентусиазирано: „Ще го счупя този телевизор“, намеквайки, че би искал да е по-близо до нея. Отдолу, обаче, тайнственият мъж с профилно име Теодор Добрев, брутално го заплашва: „Ако счупиш този телевизор, ще ти счупя ръчичките“. Коментарът звучи като ревниво предупреждение, макар че мотивите за него остават неясни. По-притеснителното е, че той е направен в същия ден, в който Маринова е убита.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prvo-v-blits-zlokobna-zaplakha-za-nasilie-pod-snimka-na-ubitata-viktoriya-marinova-v-denya-na-brutalnoto-prestplenie_news631486.html

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама