Вторник, 26 Септември 2023

Обемен надпис `РУСЕ` e новата туристическа атракция на града

Обемен надпис `РУСЕ` e новата туристическа атракция на града
Публикация   12:44     03 Септ, 2018 /     akcent.bg   /     1582

   Обемен цветен надпис, изписващ името на Русе, от вчера вече привлича вниманието на русенци и гостите на града в централната градина до Паметника на свободата.

  Новата атракция с височина над един метър е в сини цветове. Дизайнът е уникален по рода си, който с изработката и поставянето е дело на група специалисти от "101 медиа", уточниха за Акцент.БГ от Общината.

   Добрите практики от български и чуждестранни европейски градове (Амстердам, Будапеща, Торонто, Пловдив, Варна, Плевен и други), в които има създадени подобни рекламни обекти, сочат, че това е съвременен метод, който значително привлича вниманието на граждани и гости от страната и чужбина и по този начин успешно популяризира мястото, на което той принадлежи.

   Рекламният надпис е изработен със средства от общинския бюджет, във връзка с рекламната кампания на града за Световното първенство по волейбол за мъже, на което Русе е домакин от 12-ти до 18-ти септември.

Община Русе апелира да се пазят съоръжението и пространството около него, като е препоръчителен родителски контрол, когато се посещава и ползва от деца.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha