Днес е : Петък, 21 Февруари 2020

Пикадили влиза в Мега Мол Русе на 16 декември

Публикация 14 Dec, 2010 / akcent.bg

Първият супермаркет на водещата търговска верига в града ще отвори врати за клиенти в 11.00 часа със специална програма на Краси Радков и Виктор Калев


 

 

 Първият супермаркет на водещата верига Пикадили в Русе ще отвори врати на 16 декември в Мега Мол Русе (ъгъла на бул. Придунавски и ул. Независимост, срещу МБАЛ – Русе). Той  ще бъде разположен на 3000 кв.м. търговска площ и ще разкрие над 70 работни места в крайдунавския град. Супермаркетът ще бъде отворен за клиенти в 11.00 часа със специална програма на Краси Радков и Виктор Калев.

 

Пикадили в Мега Мол Русе ще ще работи от 8 до 22 часа, без почивни дни и в него ще се предлагат над 20 000 артикула – хранителни и нехранителни стоки. На разположение на русенци ще са щанд за деликатесни сирена и фурна за прясно изпечен хляб и хлебни изделия. В супермаркета ще има изобилие от прясна и замразена риба и рибни продукти. Пикадили предлага и изключително разнообразие от готови храни и месни продукти, приготвяни на място.

 

Съществено предимство на супермаркет Пикадили са разнообразните допълнителни услуги, които ще създадат удобства за гражданите на Русе и ще ги улеснят в планирането на времето. На Информационния щанд в Пикадили –  Мега Мол Русе ще могат да се заплащат в брой сметки за ток, вода, телефон и Интернет, да се купуват винетки или ваучери за М Тел, Глобул и Вивател, както и билети за концерти и спортни събития. Новаторската и успешна формула за допълнителни услуги е подчинена на идеята клиентите да спестят време и да свършат максимално много работа на едно място – в Пикадили.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама