Вторник, 26 Септември 2023

Труд АД се представя на най-голямото изложение в Европа PROGETTO FUOCO

 Труд АД се представя на най-голямото изложение в Европа PROGETTO FUOCO
Публикация   13:43     12 Фев, 2018 /     akcent.bg   /     1122

   ТРУД АД за пореден път ще вземе участие като изложител на най-големия европейски форум, който среща производители на печки, камини и котли и фирми от огнеупорната индустрия.

   В навечерието на 125 годишнината от основаването си, дружеството отново ще представи България на най-голямото изложение в Европа PROGETTO FUOCO, което ще се състои в периода 21 – 25.02.2018 г. в гр. Верона, Италия. Тази година форумът събира над 800 компании от 39 държави от целия свят.

Пред настоящите и потенциалните си партньори ТРУД ще представи продукти от основните направления в огнеупорното си производство – огнеупори за индустрията, огнеупори за печки и камини, огнеупори за изграждане на барбекю и пещи за пица.

Основен акцент представянето на ТРУД ще бъдат внедрените в производството иновации, предмет на развойната дейност на предприятието през 2017 г.

За първи път в продуктовата експозиция ще бъдат представени цветни огнеупори, чиято технология беше разработена и внедрена през изминалата година. Това утвърждава лидерската позиция на ТРУД на българския пазар и извежда предприятието на ниво, което позволява равностойна конкуренция с европейските лидери в огнеупорната индустрия.

Прякото наблюдение на тенденциите в развитието на огнеупорната индустрия ще даде посока за бъдещото развитие на предприятието, в разработването на нови за българския пазар технологии.

ТРУД АД кани всички свои клиенти и потенциални партньори да посетят щанда на компанията, който е А11, разположен в палата №9 на панаирния град VERONAFIEREКоментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още