Днес е : Събота, 11 Юли 2020

Седем тона кокаин, обявен за унищожен е изчезнал

Публикация 08 Jan, 2018 / akcent.bg

Следите се губят около Нови Искър

  Сагата в Нови Искър се разраства, по непотвърдена информация цялата дандания с МВР, Жандармерия и Специални части е за да се покаже на някой, който е отмъкнал седем тона кокаин определен за унищожение, че ще трябва да ги върне.
   Но не на държавата естествено, още от самото начало писахме, че става въпрос за канал или на наркотици или на хора и някой здраво е окрал някой, но явно не е крадено от товара, а директно от държавата и то от кокаин, който е трябвало да бъде унищожен.

  Припомняме ви, че бизнеса на Неделчо Юнаков в последно време е бил само и единствено транспортен и това доказваха много негови снимки с различни камиони из Азия и Албания. Снимките бяха качени в профила му във Фейсбук, но само няколко часа след като се разбра, че е мъртъв, профилът му бе изтрит.
  Сега очакваме да видим, ще има ли още смъртни случаи и дали някой най-накрая ще каже истината, какво точно търсят вече цяла седмица МВР и всички подразделения на Жандармерия и Специални части из Нови Искър.
Също така всички знаем, че отряд Кобра както вече писахме не е специализиран за работа в гористи местности, но Бойко Борисов не се посвени и тях да изпрати в района, за да търсят уж убиеца.

  Източник: xaknews.blogspot.bg 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама