Днес е : Вторник, 4 Август 2020

Голямата награда Дентален мениджър на годината Адмира 2017 остана в Русе

Публикация 14 Oct, 2017 / akcent.bg

Носител на голямото отличие е клиника "Света Аполония", СМТЛ Арт дентал- Вартан Вартанян спечели наградата в раздела Мениджър на зъботехническа лаборатория, д-р Кинова се прибира със специални отличия

   Снимки: 1,2, 3

   Носител на голямото отличие  Дентален мениджър на клиника и носител на наградата Адмира за 2017 г. е клиника Света  Аполония. Новината бе обявена вчера вечерта по време на Годишните награди, които Асоциацията на денталните мениджъри раздаде в хотел "Маринела" след провеждане на Конкурс. Така голямата награда остана в Русе, след като миналата година тя бе присъдена на клиника Дукови. Така тя става едно сериозно признание за нивото на стоматологичните услуги в града.

    Д-р Соня Еленкова не скри задоволството си от успешното си представяне. Определено тя участва в конкурса с амбицията за победа.  Това е една от най-престижните награди за нашето съсловие и е голямо признание за колективния ни труд, постижения и стремежи. Това споделя д-р Еленкова още при презентирането на клиниката на сайта на асоциацията. По време на връчването на наградата тя не скрива пред члена на журито д-р Сапункьова, че д-р Валентин Дуков и клиника Дукови са желон, който повечето русенски стоматолози, търсейки професионално развитие, го следват.

   СМТЛ Арт дентал- Вартан Вартанян спечели наградата в раздела Мениджър на зъботехническа лаборатория, като отличието бе получено и от партньора му в столицата Бисер Димитров.

   Специално отличие получи и практиката на д-р Катя Кинова. Тя участва в категорията Дентален мениджър на кабинет. Тя получи отличие „Съвременна дентална практика с успешен мениджмънт”, както и „Дентален мениджмънт с модерна визия и идентичност”. Д-р Кинова е удовлетворена от признанието, след като наистина работи практиката и излъчва индивидуалност.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама