Днес е : Събота, 6 Юни 2020

Пламен Нунев: ГЕРБ- Русе няма проблем като този в Хасково

Публикация 02 Oct, 2017 / Румен НИКОЛАЕВ

Политически назначения в местната администрация няма, заяви кметът Пламен Стоилов

  В две декларации областната структура на  ПП ГЕРБ дава своята подкрепа на Делян Добрев за оставането му на всички позиции като депутат и ангажиментите му в парламента. Това заяви днес на пресконференция областният лидер и депутат от ГЕРБ Пламен Нунев. На нея присъстваха колегите му Светлана Ангелова и Андриан Райков, както и кмета на Русе Пламен Стоилов.

  Нунев заяви, че е разговарял вчера и с останалите кметове, издигнати от ГЕРБ, които също дава своя глас Добрев да не напуска политиката.

 Пламен Нунев посочи, че хасковският му колега като министър е допринесъл за укрепването на енергийната ефективност, за изграждането на интерконекторната газова връзка с Румъния, за санирането на част от сградите в Русенския университет. Добрев е работил в момента по намаляване на административната тежест, каза още русенският депутат.

  Категорично подкрепяме Делян Добрев в това изпитание и затова е ката бърза нашата подкрепа.

  Светлана Ангелова оприличи случващото като омаскаряване на „един професионалист, доказал себе си още преди да влезе в политиката”. Подкрепа даде и Андриян Райков, който заяви, че познава Добрев още от 2012 година като зам. областен управител. И тримата заявиха, че ако се стигне до гласуване, то те ще са „против” неговото оттегляне от заеманите в момента постове.

  Не става въпрос за модел, в Русе такъв проблем като в Хасково няма. Така отговори Пламен Нунев на въпрос на Акцент.БГ дали проблемът е персонален, или става въпрос за модел, който се налага от политическата класа.

  Кметът Пламен Стилов заяви, че тук се работи екипно и че политически назначения няма. Като доказателство той посочи дългогодишната си работа в различни администрации.  

  Оценката за кметовете я дават избирателите и тук не може да се говори за управленски модел, допълни Стоилов.

  Пламен Стоилов подчерта, че където има хора, има и грешки и никой, който работи не е застрахован от тях. Този случай ще позволи да се направи един по- обстоен анализ относно кадровия ресурс на ГЕРБ и при необходимост ще бъдат извършени корекции.

Коментари

Монев  
11:08:26 / 2019-02-04

Седящите отляво на г-н Стоилов,са аптекарски шишета,които се покрити прах, я потрябват за употреба,я не потрябват.Има си хора за позиране,позиране "наводнено" с демагогия,която работи все още сред по неориентираната,да не изпиша по неграмотната прослойка от моите съграждани.

Свързани новини

Реклама

Реклама