Днес е : Събота, 6 Юни 2020

Борисов и Горанов обещаха този път пътят Русе- В. Търново да се случи

Публикация 17 Mar, 2017 / akcent.bg

  Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и екс финансовият министър Владислав Горанов се срещнаха тази вечер с актива на партията в Русе в Канев Център.

  Областният лидер Пламен Нунев представи основни моменти от Програмата на ГЕРБ за едно следващо управление.  Той акцентира върху чистката, която врементото правителство прави с кадри на ГЕРБ. Кметът на Русе Пламен Стоилов очерта направеното откакто партията на Борисов управлява града, като подчерта изключителната важност на тези избори и пожеля изборна победа.

  Владислав Горанов още по-детайлно се спря на приходите и разходите в държавния бюджет, като подчерта, че партията не може да бъде с коренно различно лице, особено като слиза от властта. Той подчерта, че двойното увеличаване заплатите на учителите е необходимост, но не всичко в подобряване на образованието. Проблемът с малцинствата е проблем на мнозинството, каза още Горанов и подчерта, че вече големият проблем в страната е липсата на работна ръка.

   Лидерът Борисов заяви от трибуната, че ако ГЕРБ спечели изборите, ще бъдат реализирани три инфраструктурни проекта, между които пътят Русе- В. Търново. Този път ангажиментът е подплатен и с думата на екс финансовия министър Горанов.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама