Днес е : Вторник, 7 Юли 2020

Реформатораторката Даниела Везиева подари самочувствие за празника на група русенки

Публикация 08 Mar, 2017 / akcent.bg

  Нови прически и стайлинг получиха русенски дами за осми март, подарък от Даниела Везиева – кандидат за народен представител от „Реформаторски блок – Глас народен“

  Осмомартенска изненада направи днес кандидатът за народен представители от коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ Даниела Везиева на русенски дами от третата възраст.

  Докато стилистите от салон „Хубава жена“ оформяха новите визии на дамите не останаха на страна и въпросите за политиката.

  Социалните теми, които вълнуват хората от тази възраст се оказаха – повишаването на пенсиите, участието на хората от третата възраст в активния живот и желанието им децата и внуците да остават и да се развиват тук, в България.

  „Приятно изненадана съм от проведените разговори и подкрепата, която получава  политиката на Реформаторския блок, свързана с доходите“, каза след събитието Даниела Везиева. Според нея дори и дамите, които са пряко засегнати от доходите и пенсионната реформа са категорични, че гръмогласни обещания за рязко повишаване на пенсиите –двойно и тройно не може да се получи без наличието на устойчива работеща икономика в страната.

  Даниела Везиева и разкрасените дами си обещаха по-често да се срещат и да обсъждат и политически и теми от живота.

Коментари

Реклама

Реклама