Днес е : Петък, 3 Юли 2020

Румен Христов: `Развитието на икономиката е най-важно за страната`

Публикация 03 Mar, 2017 / akcent.bg

Пътят Русе- Бяла се нуждае от спешен ремонт, едва ли някога ще стане магистрала, съмнява се водачът на листата на Реформатори- Глас Народен

      Изграждането на четирилентов път от Русе до Велико Търново, както обещават останалите партии, скоро няма да се случи, затова  ще настоявам за основен ремонт на пътя с уширения в опасните участъци.  Това заяви водачът на листата на Реформаторски блок- Глас Народен Румен Христов при откриване на кампанията в хотелски комплекс Дунав плаза, кдето бяха представени и всички кандидати от коалицията.

   Следващият важен проблем за него е изясняването на това кой замърсява въздуха на Русе и дали ще бъде наказан. След обещаните, но неизпълнени ангажименти, за предстоящия мандат остава изграждането на голям паркинг за 500 ТИР-а на Дунав мост.

  Обединяването на Русенския университет с института в Образцов чифлик, за да могат взаимно да ползват материалната база, отново ще бъде поставен като лична кауза на Румен Христов. 

   "За нашата държава през следващото десетилетие най-важно е развитието на икономиката. Само с добре работеща икономика, с устойчив ръст, ние бихме могли да говорим за увеличаване на доходите, за повишаване на пенсиите, за повече социални придобивки. Това, което предлага основният ни опонент БСП, са неизпълними неща. Ако това се случи аз не предричам добри дни за България“, заяви още водачът на листата на РБ- Глас Народен.

  "Ние сме екип от хора, които могат, които не обещават напразно и сме показали какво можем. Ако искаме да сме едно по-добро място за живеене, една европейска държава, то нека всеки последва авторитета, който си е избрал, а в листата на Реформаторския блок такива има много“. С тези суми съм присъстващите се обърна зам. министърът на икономиката  Даниела Везиева, която е втора в листата.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама