Понеделник, 2 Октомври 2023

Кметът Пламен Стоилов откри ремонтирани помещения в ДГ `Ралица`

Кметът Пламен Стоилов откри ремонтирани помещения в ДГ `Ралица`
Публикация   10:18     28 Фев, 2017 /     akcent.bg   /     231

    Кметът на Община Русе Пламен Стоилов и  Ирина Файон – ръководител на Звеното за управление на програма ЗОВ /Здраве и образование за всички/ към Швейцарското посолство откриха официално ремонтираните помещения в сградата на ДГ „Ралица“ кв. „Тракция“. На първия етаж в сградата се помещават 2 здравни кабинета, а на втория -  1 полудневна група за деца от 3 до 5 години по проект „Интегриран подход на Община Русе за интеграция на ромите и други уязвими групи на територията на общини от Област Русе“, който се реализира по Програма ЗОВ с финансовата подкрепа на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.  

    На събитието присъстваха още  Даниела Шилкова – зам.-кмет по Икономика и инвестиции и ръководител на проекта,  Силвия Стоянова – директор на ДГ „Ралица“, г-жа Мариела Личева – директор дирекция „Здравни и социални дейности“ и координатор на проекта, г-жа Ирена Петрова – директор  „Култура и образование“, както и екипа по управление на проекта.

       В началото на церемонията водосвет отслужи отец Марин. Кметът Пламен Стоилов благодари за огромната подкрепа и съдействие от страна на  Ирина Файон. „Продължаваме да работим за бъдещето на нашите деца и да създаваме необходимите условия да растат здрави и щастливи “, заяви кметът Пламен Стоилов. Г-жа Файон сподели, че е изключително доволна от съвместната работа с Община Русе.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha