Днес е : Вторник, 29 Септември 2020

Два пъти повече компании на есенното издание на единственото обновено изложение в София “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”

Публикация 30 Sep, 2011 / Р. Николаев

 

 

От 28 септември до 2 октомври т.г. интересът на многобройните любители на лова и риболова е насочен към Интер Експо Център, София, къде се порвежда обновеното изложение “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”.

 

На тазгодишното издание участват близо два пъти повече компании. На около 50 изложбени щанда са представени продуктите на 172 фирми изложители и подизложители.


           Лидерите в оръжейния и ловно-рибарския бранш се нареждат на щандове с най-новите стоки – от сувенирите и дребните такъми до атрактивните продукти на световните оръжейни производители. Освен на късмета, ловците и рибарите могат да разчитат на добрите съвети и услугите, предлагани от участниците в изложението.
         

 Авторитетни производители, дистрибутори и търговци на марково оръжие и аксесоари ще провокират ловците за нови постижения и уникални трофеи. Нови модели модерна оптика, ловни, сувенирни и тактически ножове, почистващи инструменти и други приспособления ще подсилват шансовете за успех на ловците.
       

Национално ловно – рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” се представя ексклузивно уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи, дарени на Музейната сбирка от Тодор Живков и Пенчо Кубадински. 
Изложени са и елитни български трофеи от благороден елен, елен – лопатар, сръндак и муфлон, участвали на световни и международни ловни изложения и донесли световни титли и златни медали. Богата колекция препарирани животни ще бъде разположена в експозиция, която пресъздава ловна горска сцена.

 Традиционно щандът на BAGATUR ще е мястото, където се демонстират битът и ловната култура на прабългарите. Атмосферата пренася години назад, а на импровизираното стрелбище за стрелба с лък  всеки ще може  и да изпита своята точност.

 

 

Зона за стрелба с въздушна пушка, специално изградена по всички правила за безопасност, ще е територия на любителите на съвременното оръжие  

     За първи път на изложението в Интер Експо Център ще се проведе състезанието Olimpic Benelli Vinci. Целта е за по-малко от 15 секунди да се сглоби или разглоби модулна пушка Benelli Vinci.

     

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама