Четвъртък, 28 Септември 2023

„Дунав трус” награди участниците в корпоративен конкурс

„Дунав трус” награди участниците в корпоративен конкурс
Публикация   15:19     06 Дек, 2010 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     497

Катя Стоянова обяви победителката- снимката „Престижни моряци” на Стелиана Николова.Голямата награда на фотоизложбата на „Дунав турс”, подчинена на професионалния и празник Никулден, спечели Стелиана Николова и нейната снимка „Престижни моряци”.  Тя не можа лично да си вземе наградата, защото и сега е на път. Изп. директор на фирмата Катя Стоянова в присъствието на кмета на Общината Божидар Йотов обяви номинираните и спечелилите конкурса снимки. Участници бяха само служители на Дунав турс.

При оценяване на творбите се опитахме да има категории- различни, забавни и свързани, разбира се, с дейността на „Дунав турс” АД.

При снимките в  категория- РЕКАТА  наградата спечели Ира Даскалова с „Изворът на река Дунав”. В категория- БЪДЕЩЕТО победител е Галя Петрова, която с леко „намигване”  е дала снимката си „ минало, настояще, а защо не и бъдеще за „Дунав турс”.  В следващата категория- КОРАБЕН ЖИВОТ печели  снимката „ Престижна дейност” на Стефан Статев. УЛОВЕН МИГ е четвъртата категория. В нея са отличени трима участници- Весела Йорданова за снимката „В търсене на съвършенството” , Илия Узунов- за „Спешна помощ” и Дарина Йорданова –за „ От ритуалната зала с резултат” При  РЕЧНИ ПЕЙЗАЖИ наградата отиде за доктор Иванка Маринова и снимката и „Залез на река Дунав”.

В категория ГРАДСКИ ПЕЙЗАЖИ наградата печели Михаела Чавдарова и нейната снимка „Из каналите”. УСМИВКИ НА БОРДА е категорията, в която най-висока оценка получава Атанас Локманджиев със снимката си „А къде е, батко?!” .

В края на тържеството Катя Стоянова изрази вярата си, че догодина снимките ще бъдат повече и още по-атрактивни.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha