Днес е : Събота, 19 Септември 2020

Спининг клуб "Стари видри" организира състезание на р. Искър

Публикация 27 Sep, 2011 / akcent.bg

   По традиция Спининг клуб "Стари видри" организира всяка година серия клубни състезания обединени в спининг лига. Лигата тази година носи името на нашия главен спонсор, световния лидер в производството на печатащи устройства - "Brother - на ваша страна". 

 

    В събота, 1 октомври 2011 година предстои да се проведе петото поред състезание за сезона. Състезанието ще се проведе на река Искър, в района на с. Староселци, Плевенско. Сборен пункт в 8 часа до моста на с. Староселци над р. Искър. В 13 часа е финала на състезанието, записване и мерене на улова и награждаване на победителите.

 

   Обект на риболова с изкуствени примамки са хищните риби, а есента е върха в тяхната активност. Затова, въпреки маловодието тази година, негативното влияние на човешката дейност и бракониерските набези, очакваме да се получи интересно състезание и добър риболов. СК "Стари видри" се бори за по-чиста природа и опазване на нашето рибно богатство. От този сезон официално в регламента на състезанията ни присъства възможността да се зачете уловената риба, която е премерена, претеглена и отново пусната на свобода. За "видрите" спинига е хоби и спорт, а не начин за прехрана. 

 

  Състезанията от спининг лигата са традиционно място на срещи на приятели от цяла България - видри и симпатизанти на клуба. На някои от тях идват над 70 човека. Доброто настроение и другарския дух са водещите, което ги превръща в малки риболовни празници. На страниците на нашия уебсайт www.starividri.org може да прочетете новини за проведените вече състезания, както и да видите снимки от нашите прояви на http://starividri.org/album/

 

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама