Избраха Мис Франция вчера, днес избират още една

Избраха Мис Франция вчера, днес избират още една
Публикация   05 Дек, 2010   /     www.dnes.bg   /     656

Ален Делон председателства журито на престижния конкурс за красота

 

          19-годишната студентка от Брест Лори Тилман бе предпочетена от телевизионните зрители за Мис Франция 2011, съобщи председателят на журито на конкурса Ален Делон. Надпреварата за избор на национална красавица се проведе в Кан, родното място на тазгодишната носителка на титлата Малики Менар, и се излъчваше по обществения канал TF1.

Престижния приз си оспорваха красавици от 33 региона и провинции. От тях специално жури отся 12 полуфиналистки, чиито имена станаха известни едва по време на церемонията.

Съобщиха ги бивши първи красавици на Франция, сред които Дениз Перийо, единствената носителка на титлата Мис Свят от страната, в далечната 1953. Журито и телевизионните зрители определиха пет финалистки, като победителката бе избрана само от зрителите на специален телефон и чрез текстови съобщения. Второ и трето място заеха Мис Лангедок Жена Силвестър и Мис Оверн Клеманс Олекси.

Победителката Лори Тилман е студентка втори курс по английски език в Търговското висше училище в Брест, а нейно хоби е сърфингът.

Щастливката споделя, че мечтата й е да започне работа в радио, телевизия или в областта на PR-а. Сред подаръците на победителката са ново Пежо, туристически пътувания, официални рокли, електрически велосипед и др..

Тилман обаче още от утре ще си има конкурентка. Поради разделянето на организаторите на конкурса, в неделя ще стане известна победителката в надпреварата "Мис Насионал", организирана от несменяемата организаторка на "Мис Франция" Женевиев дьо Фонтене.
 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha