Понеделник, 2 Октомври 2023

25 са фаворити за най-красив Българин

Публикация   15:13     30 Ноемв, 2010 /     akcent.bg   /     477

Сред тях са и магистрати ... и футболисти

  25 са номинираните мъже от модния сайт Viewsofia.com, който провежда ежегодната си класация за най-красиви българи и българки. Сред тях има доста, които трудно се свързват с традиционните представи за хубост, но класацията вече не може да бъде обжалвана. Скоро ще бъде решено и кой е най-красивият български мъж сред звездите. В топ 25 на родните красавци влизат:

 режисьорът Андрей Слабаков, водещият Андрей Арнаудов, та даже и Ангел Заберски-син. Магистратите са представени от главния прокурор Борис Велчев. „Шоуто на Слави” също има свой кандидат. Това е Борис Солтарийски.

При футболистите

там са Валери Божинов, Ники Михайлов и Ивелин Попов. В класацията ще се борят също капитанът на националния ни отбор по волейбол Владо Николов, Део, Емил Чолаков, Ивайло "Нойзи" Цветков, Калин Вельов. Доста са и актьорите. Тук са новият секссимвол Калин Врачански, Станислав Яневски, Юлиан Вергов, а и режисьорът Камен Калев е в тази група. В класацията за красота са също моделът Кристиан Василев, Любен Дилов-син, Николай Младенов, Росен Плевнелиев, тв водещият Спас Кьосев. 25 са и селектираните известни дами, измежду които ще бъде избрана най-красивата българка за 2010 г.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha