Понеделник, 2 Октомври 2023

Радостина Жекова и Станислав Толчев станаха Мис и Мистър РУ 2010

Радостина Жекова и Станислав Толчев станаха Мис и Мистър РУ 2010
Публикация   15:13     30 Ноемв, 2010 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     805

За първи път се проведе конкурс без кръг по бански костюми

 

  Радостина Жекова 19 г. /Индустриален мениджмънт/стана Мис Русенски университет 2010, а при мъжете титлата за най-голям симпатяга спечели Станислав Толчев 20 г. /Стопанско управление/. Конкурсът за красота се проведе снощи в Доходното здание при пълна зала студенти, родители, близки и приятели на участниците. Те бяха обявени и за любимци на публиката.

     19-годишният  Иван Ангелов от специалност „Стопанско управление” и Теодор Янакиев - „ Публична администрация” са подгласници на победителя. Ивета Стоянова АИУТ и Владимира Иванова – „Маркетинг” бяха определени да заемат съответно трето и второ място до Мис Русенски университет.

      11 момчета и 11 момичета бяха претенденти за титлата. По време на представянето им се стигна до парадокси, или може би просто до истината, че един от красавците не можа да отговори на председателя на журито, ректора на университета проф. Белоев какво и кога за последен път е чел. Независимо от помощния въпрос, „тогава нещо от Интернет”, и този въпрос се оказа без отговор. Иначе пък на режисирани въпроси като „В кой нощен клуб предпочитате да ходите”, който предполагаше отговор- името на един от спонсорите на конкурса, участничката призна, че предпочита купоните в студентските квартири с приятели.

    Всички гости на конкурса обаче останаха първо озадачени, и после разочаровани от факта, че нямаше кръг от традиционните три по бански… или пък по бельо, каквато е традицията в подобни изяви.   Като цяло, комерсиалните изяви на част от спонсорите дойдоха в повече на иначе благосклонно настроената публика.  Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha