Днес е : Събота, 11 Юли 2020

Как хомеопатията победи едно нощно напикаване?

Публикация 29 May, 2015 / Рубрика на АНГЕЛА ВЕЛКОВА

Както споделих до този момент, хомеопатията е най-добрия природен метод за трайна терапия на различни остри и хронични заболявания.

Днес искам да ви разкажа от професионалния ми опит за едно дете – момче на 10 год., което на тази възраст все още се  напикаваше през нощта. Майка му го доведе при мен за хомеопатична консултация и терапия.  Като характер това дете беше мърмориво, капризно и  лакомо. Нямаше изолирани микроорганизми, които да предизвикват инфекция на пикочните пътища. Нямаше установено увреждане на гръбначен стълб в областта на центъра на уриниране.

Започнахме лечение с хомеопатия, което траеше около една седмица всеки месец. А след това се чувахме с майката на детето, за да направим проследяване на здравословното му състояние. И така месец след месец, правехме хомеопатични интервюта с детето и майката. Момчето всеки месец приемаше съответното хомеопатично лекарство, което подобряваше здравословното му състояние.

През периода на терапия с хомеопатия проследявахме и пикочните пътища за евентуална бактериална инфекция. Но такава при всичките микробиологичните изследвания не се установи. Докато накрая след около година и половина стигнахме до търсения резултат – детето спря да се напикава. И вече известно време не е имал никакви нощни напикавания. По време на хомеопатичните терапии силната нужда на детето да изяжда голямо количество храна и да е капризно намаляха значително.

Терапия САМО  с природни средства, като хомеопатията отключи оздравяването на детето.  Това голямо подобрение в емоционалното и физическо състояние на детето се случиха благодарение на майка му,на нейното упорството, търпението и осъзнатата грижа. Осъзнатата ни емоционална връзка с децата ни може да направи чудеса. Когато познаваме добре децата си и техните нужди и не ги пречупваме за творческото им развитие те израстват прекрасни, отговорни и свободни същества.

Как се случва  това  „счупване“ в нашите деца ще разберете от следващата публикация.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама