Четвъртък, 30 Май 2024

ДАНС в Русе с нов шеф от днес

Публикация   15:07     24 Ноемв, 2010 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     846

В.В сменя И.И по време на управлението на Б.Б.

   Валентин Василев е новият шеф на ДАНС в Русе. В 10 часа днес в сградата на ОДП представител на висшето ръководство на Държавната агенция за национална сигурност е представил на колегите си новият им ръководител. По непълна информация Василев има богат стаж в системата на МВР и по-специално в РПУ- Бяла, като е заемал включително постовете началник сектор и началник на управлението.

Новият шеф на ДАНС в Русе идва на мястото на временно изпълняващият тази длъжност Иван Иванов. Той пък наследи поста от Димитър Станев, който бе пенсиониран заедно с доста свои колеги от системата в края на миналата година. По неофициална информация местната структура с действие или бездействие не е направила достатъчно за да има повече информация, за която както пръв www.akcent. bg писа /виж на търсачката "Германски прокурори вземат под прицел човек от кметския екип". Според чл 4. (изм. - ДВ, бр. 93 от 2009 г.) ДАНС трябва да следи и за корупционни прояви на лица, заемащи висши държавни длъжности.

Незнайно дали това е просто съвпадение или не, но след повторението на инициалите на премиера Б.Б., временно изпълняващият длъжността в Русе бе с И.И., а не неговото място сега идва В.В. Явно и по-букви новият шеф на ДАНС е по-близо до министър- председателя, шегуват се полицаите с това наистина забавно съвпадение.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha