Днес е : Четвъртък, 20 Февруари 2020

Какво представляват така нашумелите аксесоари на Power Balance?

Публикация 21 Nov, 2010 / akcent.bg

Поредна търговска измама или приказно вълшебство

 

Решихме да предложим гледната точка на търговците- в очакване на оценката на онези от читателите, които вече са я носили и имат отношение към свойствата, които притежава тази "чудновата" гривна... 

Цената от 80 лева вече стигна до 19,80 лв., до 15 лв, а най-вероятно с повече късмет може и да се намери под 10 лв.


Какво е POWER BALANCE?

POWER BALANCE е технология за по-добри постижения, предназначена да взаимодейства с естественото енергийно поле на тялото. Основана от спортисти, POWER BALANCE е предпочитана от много елитни спортисти, за които са важни балансът, силата и гъвкавостта .

Какво прави POWER BALANCE?
Продуктите POWER BALANCE съдържат холограми от метализирано фолио Mylar и са предназначени да взаимодействат с естественото енергийно поле на тялото.

Как действа холограмата?
POWER BALANCE се основава на идеята за подобряване на естествения енергиен поток на тялото, подобно на концепциите на много източни философии. Холограмата POWER BALANCE е проектирана да реагира с естествения енергиен поток на тялото и се съдържа във всеки един продукт POWER BALANCE. Изработена е от материала Mylar, който е програмиран с енергийни вълни на определени честоти. В резултат на това се счита, че холограмата резонира и взаимодейства с естествения енергиен поток на тялото и му помага да се представи, давайки най-доброто от вашите способности.

Какво казват потребители на POWER BALANCE?
Стотици елитни спортисти по цял свят се радват на ползите от технологията за по-добри постижения POWER BALANCE. Десетки хиляди фенове на POWER BALANCE по света - от професионални спортисти до обикновени хора - съобщават, че когато носят продукт POWER BALANCE имат отличен баланс, сила и гъвкавост.

Защо е създаден POWER BALANCE?
От векове много хора, включително практикуващи различни източни философии, са изпробвали различни методи в стремежа си да подобрят естествения енергиен поток на тялото. POWER BALANCE е създаден като лесен и достъпен начин за използване от хората. Идеята и последвалото проучване на начините за подобряване на енергийния поток на тялото не е нова. От стотици години тя е упражнявана по много методи. POWER BALANCE създаде продукти, проектирани да взаимодействат с естествения енергиен поток на вашето тяло по лесен и достъпен начин.

Носенето на POWER BALANCE ще ме направи ли по-силен, по-балансиран и по-гъвкав?
POWER BALANCE няма да ви направи по-силен от колкото сте, но има за цел да ви помогне да бъдете толкова силен, колкото сте в действителност, като взаимодейства с естествения енергиен поток на вашето тялото.

Какво казват професионалните спортисти?
Ние сме чули от стотици фитнес специалисти, треньори и лични инструктори, че са установили ползата от POWER BALANCE за себе си, своите клиенти и отбори.

Къде/как се произвежда?
Холограмите са произведени и програмирани в САЩ. Силиконовите/неопреновите продукти са произведени в Китай.

Какъв е срокът на годност?
Холограмите са създадени да издържат неопределено време.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама