Днес е : Сряда, 19 Февруари 2020

Сити газ възобнови пълненето на туристически бутилки в кв. „Чародейка”

Публикация 07 Nov, 2010 / Румен Николаев, снимка : Автора

Новите митнически изисквания реално защитават и потребителите на пропан-бутан

Русенци, които ползват за домакинствата си туристически бутилки, вече ще бъдат улеснени за зареждането им. Това стана възможно, след като „Сити газ” отвори пункт в бензиностанцията в кв. „Чародейка”.

Обектът е пуснат в експлоатация след като са инвестирани сериозни средства, за да може да отговори на новите изисквания на Наредба 3 за данъчните складове на Агенция „Митници”. Поставените масов разходомер, електронен нивометър, елоктронна везна, са свързани с митницата и отчитат във всеки един момент извършената търговска дейност. Направените разходи от фирмата обаче освен възможност за повишен контрол, облагодетелстват и клиентите, които зареждат пропан- бутан. Постоянното наблюдение гарантира качеството на предлаганите продукти, както и точното измерване на заредените количества.

От услугата, която предлага „Сити газ”, вече се възползват голям брой жители на „Чародейка”, „Дружба”, Централна ж.п. гара, ЦЮР-овете и „Родина”. Въпреки лошото време, клиенти с туристически бутилки образуват опашки, които бързо се обслужват.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама