Четвъртък, 20 Юни 2024

Финалното шоу за

Финалното шоу за
Публикация   23 Фев, 2011   /     акcent.bg   /     333

Водещи ще бъдат Мария Илиева и Орлин Павлов

Финалът на „Българската песен на Евровизия” ще се проведе на 23 февруари в зала 1 на НДК. Най-голямото телевизионно музикално събитие за тази година ще бъде предавано пряко по БНТ 1 и БНТ Свят от 20.30 ч.

В двучасовото шоу ще прозвучат всички конкурсни песни, а на сцената освен като водещи, и като музиканти ще се изявят Мария Илиева и Орлин Павлов. За зрителския вот ще се борят групите "032", D2, "Уикеда", "Петте сезона", "Jerihon", Stanny Brown feat. N.A.S.O, както и изпълнителите Поли Генова, Боян Михайлов, Лазар Кисьов, Владо Димов, Цветелина Чендова, Ruth, Милена Славова, Mona, Симона Сиванио и "СПРИНТ", Емили Валенти, Елмира Костова и Пламена Петрова.

 Гости ще са „Дърти пърчис”, „Tri O Five”, Румънеца и Енчев, тазгодишните представители от Румъния трио „Hotel FM” и „Бон Бон”, които са подготвили своя специална програма. Шоуто гарантира много вълнения, амбиции, страсти, надежди и настроение.

Зрителите ще могат да гласуват по време на изпълнението на конкурсните песни, а Академията ще гласува 24 часа по-рано на генералната репетиция. Общият вот ще определи победителя в „Българската песен на Евровизия”.

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha