Днес е : Сряда, 28 Септември 2022

БГ Патриот ще подкрепи Каракачанов и Нотев на изборите

Публикация 26 Sep, 2016 / akcent.bg

Красимир Каракачанов и Явор Нотев    Фото:БГНЕС

   Във връзка с предстоящите президентски избори на 06.11.2016 г. от Национално движение „БГ Патриот“ декларираме категоричната си подкрепа за кандидатпрезидентска двойка на коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“ - Красимир Каракачанов и Явор Нотев. Това съобщиха в декларация от ръководството на НД „БГ Патриот“.


   "Считаме, че предвид настоящата геополитическа ситуация и предизвикателствата пред националната сигурност на Република България кандидатпрезидентската двойка Каракачанов – Нотев ще бъде гарант за защита на българския национален интерес и отстояването му както пред нашите партньори от Европейския съюз и НАТО, така и пред трети страни.


  За нас от „БГ Патриот“ също така е изключително важно всички политически, граждански и обществени организации, които изповядват националните и патриотични ценности, да бъдат обединени и да работят заедно за решаване на проблемите, пред които е изправена нашата държава, а именно демографският въпрос, мигрантската криза, икономическото развитие и бъдещето на българския народ. Вярваме, че съединението прави силата и то трябва да се доказва не само на думи, но и на дела, затова заставаме твърдо зад кандидатурата на Красимир Каракачанов и Явор Нотев за президент и вицепрезидент на Република България, защото заедно сме по-силни.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама