Днес е : Неделя, 15 Декември 2019

Лято без целулит

Публикация 14 Jul, 2019 / akcent.bg

Чрез процедурите в МЦ „Медика Експерт“ кожата става по-гладка и фина

   Лятото на 2019 г. ще бъде насочено към борбата с целулит в Медицински центрове „Медика Експерт“.До края на месец август, при закупуване на карта за 8 антицелулитни масажа, получавате безплатно две апаратни процедури.

   Целулитът представлява неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, което придава на кожата негладък вид. „Портокаловата кожа“ е сред най-неприятните итрудни за преодоляване проблеми, с които хората се сблъскват по пътя към идеалното тяло. Появата му говори не само за естетични несъвършенства, но често и за здравословни проблеми.При  задълбочаване,се нарушава нормалното функциониране на кръвоносната и лимфната система.

   Появата на множество струпани една до друга трапчинки по корема, бедрата и таза може да се дължи на множество фактори - наследствена предразположеност, хормонален дисбаланс, възраст, нездравословен начин на живот, бременност и др.

   Чрез процедурите, провеждани в МЦ „Медика Експерт“, не само кожата става по-гладка и фина, но се стимулира и кръвообращението и тонуса на мускулите.

   От предложението може да се възползвате до края на месец август. За по-голямо удобство процедурите се предлагат в 3 от Медицинските центрове „Медика Експерт“ в гр. Русе:

  • Възстановителен център „Медика Експерт“- Спортен комплекс „Ялта“,телефон за записване на час: 0886 003 630;
  • Медицински център „Медика Експерт“ – ДКЦ – 1, телефон за записване на час: 0886 972 061;
  • Медицински център „Медика Експерт“- ДКЦ – 2, телефон за записване на час: 0882 402 030.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама