Днес е : Вторник, 19 Ноември 2019

Зайци под липите: Playboy в Стара Загора

Публикация 02 Jul, 2019 / akcent.bg

Виждали ли сте заек, затрупан с липов цвят? По принцип е трудно, но ако някъде може да се види - това е в Стара Загора в началото на юли! Е, не го обещаваме, но със сигурност гостите на EGO Premium Club ще видят някои от горещите модели на Playboy на 5 юли, петък.

  През последната година партитата на Playboy се превърнаха в едни от най-актуалните събития, емблема на лукс и естетика. След като покори столицата с грандиозните си спектакли, най-четеното мъжко списание в света организира premium party tour в България, а епичните му партита се провеждат само в топ клубовете в страна.

    За първи път Мъжката Библия ще разпали страстите в Стара Загора с изригващото Playboy Summer Mood Party, а домакин на шармантното шоу ще е именно бутиковия клуб EGO Premium Club. Традиционно Playboy партитата са известни освен с щурия купон и екозитчната сцена, на която дефилират и танцуват само топ моделите на списанието и с това, че отрупват гостите си със специални подаръци. Е, и сега няма да има изключение.

   Топ моделите на Playboy, които ще се включат в шармантното шоу ще разтопят гостите с гореща лятна програма. А само специалните гости на EGO Premium Club в Стара Загора, ще могат да се насладят на грандиозния спектакъл, в който ще се включат минимум три корици на Мъжката Библия – Дениз Хайрула, актуалната носителка на титлата Playmate Of The Year Жанета Осипова и настоящата корица на Playboy – Даниела Иванова.

Коментари

Реклама

Реклама