Днес е : Петък, 23 Август 2019

Дунарит отбеляза 116-години традиции и развитие с богата програма в Арена "Монбат"

Публикация 11 May, 2019 / akcent.bg

Проблемите ще останат зад нас, тази година очаквам само успехи, изрази убеждението си изп. директор инж. Петър Петров

    И  тази година голямото семейство на "Дунарит" се събра в зала Арена Монбат, за да отбележи своята 116-годишнина. Гост изпълнители бяха Веселин Маринов и Тоника Домини, които внесоха много сърдечност и настроение със своите изпълнения сред повече от 1000-та зрители- работници, служители, партньори и гости. В залата бяха и хората с особени заслуги Емилиян Гебрев, Кръстю Кръстев и Стоян Съботинов.

  Изпълнителният директор на "Дунарит" инж. Петър Петров благодари на всички за постигнатото и изрази убеждението си, че трудностите и проблемите ще останат назад, а през тази година сплотеният колектив на завода ще има само успехи.

   Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев  в приветствието си към присъстващите подчерта, че през последните години всички от предприятието са преминали през множество тежки моменти, но въпреки това са се справили с предизвикателствата пред тях.  Той подари на изпълнителния директор инж. Петър Петров сребърен плакет на Св. Георги Победоносец и му връчи поздравителен адрес от името на областния управител Галин Григоров.Заместник-кметът Димитър Наков връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов и подари картина.

  Водещ на събитието беше Богдан Томов.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама