Днес е : Неделя, 8 Декември 2019

Енергото пусна тока на АОНСУ

Публикация 24 Apr, 2019 / akcent.bg

   След поредица от срещи между представители на собствениците на имоти в АОНСУ и ЕНЕРГО-ПРО е било постигнато съгласие за възстановяване на електрозахранването на живеещите в сградата. Живеещите в сградата са поели ангажимент да заплащат регулярно всички текущи сметки за ток и да се избегне последващо нарастване на дълга на титуляра по партидата – фирма „Рали 2003“, който в момента е над 51 000 лева.

   От Енергото уточниха, че за да стане факт възстановяването на електроенергията за обектите, е необходимо преди всичко да се възстановят откраднатите елементи от инсталацията, което е ангажимент на собствениците на кабелите. Електроразпределение Север се ангажира с доставката и ремонта на разрушените елементи изцяло за своя сметка, като част от принципите си на работа в интерес на потребителите.

   Междувременно, съвместно с Община Русе продължава търсенето на ефективно решение за откриването на индивидуални партиди на собствениците на обекти в общежитието. Разговорите ще продължат след великденските празници, като ще се обсъди предложението на домоуправителя на етажната собственост за разсрочване и заплащане на натрупания дълг за електроенергията, ползвана от обитателите на блока.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама