Днес е : Петък, 6 Декември 2019

Русенски адвокат в листата на ВМРО за европейските избори

Публикация 19 Apr, 2019 / akcent.bg

  Председателят на групата общински съветници „ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН”, адвокатът Иво Пазарджиев, е сред кандидатите на ВМРО за членове на следващия европейски парламент.

   Това стана ясно малко по-рано днес. Общинският съветник е сред най-активните и разпознаваеми лица в местния общински съвет. Неговата изявена позиция по ключови въпроси, касаещи развитието на Русе, е причина за често противопоставяне с управляващото мнозинство в лицето на ГЕРБ.

   Тази енергия и желание за работа и защита интереса на българите, неминуемо ще се прехвърли и в Европейския парламент ако русенецът бъде сред избраните там. Това е една огромна възможност за жителите на дунавския град, считат от ВМРО, тъй като Иво Пазарджиев може да бъде един от ярките сигнали за промяна, който да се изпрати.

    В бъдещият европейски парламент няма нужда от послушни чиновници, получаващи огромни заплати, облечени в самочувствието на това, че са нечии представители в Брюксел, счита Пазарджиев. Там трябва да има повече българи, които да работят за просперитета на нацията, за запазването на традиционните български и европейски ценности, каквито са християнството и семейството.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама