Днес е : Сряда, 19 Юни 2019

Заловиха среднощния каскадьор- 14-годишен от Кубрат

Публикация 11 Apr, 2019 / akcent.bg

    Полицията задържа след проведени издирвателни дейности срещностия каскадьор, за когото Акцент.БТ първи писа.

  С помощта на колегите си от град Кубрат е установен собственикът на автомобила, а след това и водача. Изяснено е, че колата е управлявал 14-годишен младеж, от гр. Кубрат, а лекият автомобил "Хонда" е собственост на майка му. Случаят е документиран от полицията, като е започната проверка в хода на образувана преписка с оглед изясняване на престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК. Работата на полицията продължава.

  По неофициална информация момчето е пристигнало с автомобила от Кубрат, минавайки и през няколко села.

     На 10 април около 02:00 часа в град Русе, на ул. Тулча, в района на кръстовището с ул. Цветница, екип служители от Групата за охрана на обществения ред при Второ РУ са забелязали лек автомобил "Хонда Акорд" с разградска регистрация да се движи без включени светлини. Униформените са подали светлинен и звуков сигнал към превозното средство, за да спре, но то е продължило движението си, ускорявайки скоростта си. Полицаите са последвали нарушителя, но след като навлязъл в уличките към площад „Свобода“ се е изгубил и е успял да се укрие.

  Полицаите са извършили обходи в района, но колата не е засечена. Впоследствие, от направената справка с центъра за видеонаблюдение е станало ясно, че хондата е извършила няколко маневри, преминавайки през стълбите и сухия фонтан пред операта, а след това и през целия градски площад и се е загубила в улиците до съдебната палата.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама