Днес е : Петък, 13 Декември 2019

Цветан Цветанов се завърна в парламента - този път като нещатен сътрудник на ГЕРБ

Публикация 10 Apr, 2019 / akcent.bg

   Заместник – председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика и народен представител в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще посетят на 12 април 2019 година /петък/ Русе и Две могили.

   В 9 часа ще се състои среща на  Ангелова и Петков с кмета на Община Русе Пламен Стоилов и неговия екип.

    По – късно те ще участват в събитие от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0., организирано от Конфедерацията на независимите синдикати в България и РУ “Ангел Кънчев“ - Русе. Събитието ще се състои от 10 часа в аула 2.101. То ще бъде уважено от президента на КНСБ Пламен Димитров, Петър Николов и Деница Сачева – заместник-министри на образованието и науката, чл. кор. проф. д.т.н. Христо Белоев – ректор на Русенския университет, представители на синдикални и работодателски организации, преподаватели, студенти и др.

   Целта на форума е да бъдат обсъдени предизвикателствата, които поставя дигитализацията пред пазара на труда - изчезването на цели професии, подпомагането на по-лесния преход от студентската скамейка до работното място и бързо променящите се технологии, които са на път да изместят човека в някои сфери на пазара на труда.

   По – късно народният представител и министърът ще разгледат дневния център за стари хора на фондация „Трета възраст“. Той се намира на ул. „Йосиф Цанков“ № 47.

   Визитата ще продължи по обед в град Две могили, където предстои среща с кмета на Община Две могили Божидар Борисов и неговия екип. Ангелова и Петков ще разгледат Центъра за настаняване от семеен тип в Две могили.

       

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама