Днес е : Петък, 13 Декември 2019

Юношите изпускат бронз на Държавното

Публикация 09 Apr, 2019 / akcent.bg

   Юношите на СКТМ “Дунав” Русе изпуснаха бронзовите медали на проведеното във Варна Държавно отборно първенство. Участие взеха най-добрите 14 отбора в България.

   Огнян Тодоров, Константин Камбуров и Александър Дончев спечелиха четвъртфинала срещу “Металик” Перник с 4:2. На полуфинала загубиха от бъдещите шампиони “Стоянстрой” Пловдив с 0:4. В директен спор за бронзовите медали момчетата се изправиха срещу домакините “Корабостроител 92″. Константин Камбуров направи два мача с вирусно заболяване и успя да спечели само един от тях. Огнян Тодоров взе още един и така мача завърши 2:4 за варненци.

   На 13 и 14 ще се изиграе предпоследния кръг и от мъжкия и женския отборен шампионат. Мъжете в състав Теодор Александров, Денислав Коджабашев и Стефан Лъвчиев ще имат трудната задача да наваксат пасив от една загуба срещу първите в класирането “Марек Дигеста” Дупница преди последния кръг в Русе.

   Жените Мария Йовкова, Михаела Димова, Ивон Кръстева и Веселка Илиева също имат да наваксват пасив от две точки срещу “Комфорт” Варна. Русенки са домакини в залата по тенис на маса на улица Щип 4. Програмата за срещите:

Коментари

Реклама

Реклама