Днес е : Понеделник, 26 Август 2019

Празник на модата и всичко, свързано с нея, представя Канев център с Модно авеню The Day After Tomorrow тази събота

Публикация 11 Feb, 2019 / Румен НИКОЛАЕВ

Абитуриенти и младоженци са във фокуса на събитието

  На 16 февруари, събота, на грандиозен празничен ревю – спектакъл в Канев център, топдизайнери представят най-новите си вдъхновения, въплътени в Haute couture тоалети за червен килим, абитуриентски и булччински рокли- висша мода.

   Това стана ясно днес на пресконференция, на която пресъстваха пректорът на Русенския университет проф. Христо Белоев, организаторите на събитието- мениджърът на Канев център Петя Ангелова, фризьорски център Нина Йорданова и Велина Цекова от „Теодора Палас”.

Моделите, които ще бъдат представени, са изработени от висок клас дизайнерски материи. Участие ще вземат модните къщи Адриана Рика, Ричмарт, Виконте, Елиза, АМД Дана стил, Тасвира, Елена Христова, Hard Fashion.

  За прическите и грима на 20 момичета и 15 момчета- абитуриенти от различни русенски училища ще се погрижат коафьорите и гримьорите на салони за красота – Нина Йорданова.

  В модното изложение участие ще вземат и фирми, които ще направят всеки празник уникален- фирми, които предлагат подходяща украса, декорация и храна.

  От 11 часа в съботния ден посетители ще могат да влязат и да се запознаят с услугите на изложителите- участници- сватбени агенции, кетъринг, фризьори, стилисти, гримьори, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

   От 13 часа ще бъде официалното откриване на модния форум.

  Вечерта, от 18 часа започва спектакъла с участието на Илия Луков и Йордан Марков.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама