Днес е : Петък, 13 Декември 2019

Светлана Ангелова се включи в подготовката за Коледа в Дневния център на фондация „Трета възраст“

Публикация 17 Dec, 2018 / akcent.bg

    Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Светлана Ангелова се включи в подготовката за Коледа в дневния център за стари хора на фондация „Трета възраст“. Десетки дами с посребрени коси посрещнаха радушно депутата на ул. Йосиф Цанков“, която бе придружавана от представители на общинското ръководство на Жени ГЕРБ – Русе.

   Депутатът показа уменията си в приготвянето на ястия за коледната трапеза и сподели с присъстващите мисли относно традициите за празника.

    Ангелова разговаря с възрастните хора по редица теми, свързани с ежедневието им. Тя отбеляза значителната роля на Ценка Димитрова – управител на центъра, за да се създадат чудесни условия за отдих и творчество, както и съвместно честване на празници и рожденни дни. Подчертана бе и ролята на Община Русе за подобряване благосъстоянието на хората от третата възраст посредством предоставянето на нови социални услуги по проекти с европейско финансиране. Народният представител се спря на някои аспекти от новия бюджет на България за следващата година, които предвиждат допълнителни средства за лицата в неравностойно положение и старите хора.

   В края на събитието Светлана Ангелова пожела на всички светли празници, здраве, лично щастие и благополучна Нова 2019 година.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама