Днес е : Сряда, 19 Юни 2019

Народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават срещите с граждани от областите Русе и Разград за „Визия за България”

Публикация 11 Oct, 2018 / akcent.bg

   Срещи в Русенска област

 

    В 16.30 ч. в гр. Бяла, народните представители Антон Кутев, Валентин Ламбев, Димитър Георгиев и Нона Йотова ще се срещнат с граждани  в залата на читалище "Трудолюбие". По-късно, от 17.15 ч, в гр. Борово депутатите Христо Проданов, Георги Гьоков, Донка Симеонова и Манол Генов ще се срещнат с хората от града в партийния клуб на ул. Климент Охридски 1.

   В гр. Русе, в 18.00 ч. зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Крум Зарков и депутатите   Жельо Бойчев, Пенчо Милков и Георги Стоилов ще проведат общоградска среща  в „Пленарна зала” на Община Русе на пл."Свобода".

   В 18.30ч, в с. Ценово  зам.-председателят на групата на левицата в парламента Весела Лечева и депутатите Милко Недялков, Кристина Сидорова и Лало Кирилов ще се срещнат с граждани в сградата на общината.

   По-късно, в 18.30 ч, в с. Иваново депутатите Йордан Младенов и Красимир Янков ще се срещнат в голямата зала на Общината с граждани.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама