Днес е : Понеделник, 19 Август 2019

Четирима футболисти на `Павликени` са жертвите в свирепата катастрофа

Публикация 13 Sep, 2018 / akcent.bg

   Четирима от най-добрите футболисти на ОФК “Павликени” са жертвите на свирепата катастрофа снощи. Няма ги вече Димитър Кушев, Георги Вълчев – Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов…

   Четиримата загинаха след жестока катастрофа между ТИР и лек автомобил край Горна Студена. Инцидентът е станал в полунощ. БМВ-то с плевенска регистрация е било по непотвърдена информация шофирано от Ивелин Иванов, който е юноша на “Етър” и дойде в Павликени от Българене. Според полицията български ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак „стоп“. Нарушението на правилата за движение се оказа фатално за момчетата. ТИР-ът е пътувал за Русе.

   Автомобилът е открит на около 50 метра след първоначалния удар. Смачканият автомобил се е наложило да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

   “Павликени” игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния “Земеделец-93” и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си.

  “Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха  в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно…”, сподели потресеният треньор на “Павликени” Димитър Тодоров.

   Димитър Кушев бе голмайстор на “Павликени” и играещ помощник треньор, Генчо Стефанов бе опитен вратар, Георги Вълчев – Машинката също е отлично познато име във футбола, а Ивелин Иванов бе най-младият от четиримата.

    Източник: Янтра днес

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама