Днес е : Неделя, 16 Юни 2019

Кои са най-умните зодии?

Публикация 27 Oct, 2017 / akcent.bg

   Няма какво да се лъжем – има хора, които обожават всеки ден да научават нови неща, но има и такива, които предпочитат да не се напрягат много-много и ако може, вместо да прочетат книгата, направо да си пуснат филма. Не може всички да са професори, но има три зодии, които определено бленуват за това и в един момент от живота си са способни да го постигнат – с цената на много труд, разбира се.

                        Лъв

   Той царува над зодиака и това определено не е случайно. Титлата на Лъва е напълно достойна и със сигурност не се предава по неопределено наследство. Като най-влиятелна зодия, Лъвът определено държи властта му да е заслужена. И работи неуморно всеки ден по надграждането на личността си. Лъвовете са любознателни, обичат да научават нови неща и да предизвикват себе си във всеки един момент. Сговорчивият им характер пък ги прави страхотни лидери и те са сред най-подходящите представители на зодиака за ръководни позиции.

                                  Везни

    Везните обичат да премерват всичко съвсем точно. Когато учат нещо ново, те са изключително прецизни и не пропускат дори най-малкия детайл. Често си избират професии, в които правилата са важна част от играта, затова можем да ги видим реализирани в юридическата сфера, архитектурата и други. Успешно запаметяват закони и са готови да ги цитират във всеки един момент, за да докажат гледната си точка. Като едни истински ходещи енциклопедии, те са винаги насреща да споделят някой интересен факт, който са прочели някога някъде и прилежно са запомнили.

                               Козирог

    Козирозите обожават да четат, но не всичко, което им попадне пред очите, а само това, което сериозно предизвиква интереса им. И когато го открият, му се отдават напълно. Ако се запознаете с представител на тази зодия, работещ в която и да е сфера, можете да сте сигурни, че на този човек няма как да не се разчита, защото той със сигурност е професионалист в областта си. Рогатковците не изневеряват на сериозната си природа и това личи най-вече в техния професионален път. Те се посвещават с цялото си същество на кариерата си, което в някои случаи може да им изиграе лоша шега в личен план.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама