Днес е : Четвъртък, 5 Декември 2019

ПК Зора Тръстеник с много оптимизъм за здраве и берекет откри жътвата

Публикация 29 Jun, 2017 / akcent.bg

Председателят и Росен Коев изрази увереност за заслужено добра реколта

Снимки: 1,2,3,4,5  Румен НИКОЛАЕВ

   И тази година ПК "Зора" не пропусна традицията да отбележи на Петровден празника на кооперацията и началото на жътвената кампания.

   Жаркото слънце не попречи механизатори и всички ангажирани с работата в офиса и на полето да спазят и възпроизведат ритуала за берекет и безаварийна кампания.

   Председателят на кооперацията инж. Росен Коев благодари на всички, ангажирани по един или друг начин с благоденствието на работещите за благата на членовете на кооперацията и за една по-добра реколта, като възнагради механизатори земеделци с парични премии.

  По късно отец Емилиян отслужи молитва за берекет и здраве, като преди това с няколко слова спомена и светците Петър и Павел.

   Като един благороден спомоществовател, ПК "Зора" получи и специални поздравления от детска група "Изворче"към читалище "Христо Ботев" и групата към Клуба на пенсионера и инвалида в с. Тръстеник.

  Именници и рожденници естествено получиха и подаръци от ръководството на кооперацията. А всички останали- щедра трапеза и жива музика за едно прекрасно настроение в иначе жаркия ден.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама