Днес е : Четвъртък, 5 Декември 2019

Албена е готова за Балканиадата по тенис на маса през юни

Публикация 17 May, 2017 / akcent.bg

     Генералният секретар на Балканската федерация по тенис на маса Милорад Търповски и президентът на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов посетиха ваканционно селище „Албена“. Двамата се убедиха, че комплексът е готов да посрещне всички участници в Балканиадата по тенис на маса за юноши, която ще се проведе от 7 – ми до 11 – ти юни в спортната зала до хотел „Добруджа“.

     „Поздравявам домакините за прекрасните условия за провеждането на Балканското първенство. На място се убедих, че всеки един спортист може да се чувства като у дома си. В Дюселдорф ни предстои световно първенство по тенис на маса в края на този месец. Там заедно с представителя на „Фламинго Турс“ (дъщерна компания на Албена АД в Германия) Марин Василев ще презентираме това чудесно място, за да може повече федерации по тенис на маса в света да се възползват от подготовка в Албена. Възможностите за настаняване са огромни, а храната е чудесна. Най – важното е, че спортистите се чувстват спокойни. Впечатлен съм от плажа и това прекрасно място. Трябва да има повече турнири по тенис на маса тук“, заяви сърбинът Милорад Търповски. От своя страна Стефан Китов засвидетелства своята подкрепа.

            Търповски заедно с президента на родната ни федерация, както и ръководителят на спортния отдел в Албена Руслан Йорданов, днес подписаха тристранен меморандум за съвместна работа и за ангажиментите на страните по време на шампионата на полуострова другия месец.   

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама